torstai 22. kesäkuuta 2017

Yhtä kangasta köyhempi


Olen nyt ottanut tavotteeksi käyttää koko kankaan kerralla pois. Tarkoitan tällä sitä, ettei kankaasta saa enää vaatetta kellekään, mutta se saa vielä siirtyä laatikkoon "nukenvaatteiksi" ja "tilkkupeittoprojekti". Nyt pitäisikin käydä taas nämä laatikot läpi, leikellä tilkkupeittoprojekteihin soveltuvat palaset ja katsoa, mistä kankaista todella aikoo nukenvaatetta/vauvan tumppuja/taskuja/rusetteja/applikointeja... ja laittaa loppuhyvä kiertämään.

Nyt minulla on muutenkin hillitön ompelufiilis - ja harmillisen vähän aikaa toteuttaa sitä - joten vapaat hetket ovat olleet surinaa täynnä. Tämä ihana kangsterieläinkuosi päätyi tunikaksi Paapiin Siiri-tunikakaavalla muokattuna massulta hieman tilavammaksi ja hihoihin tein käänteet. 

Koska koko kangas oli käytettävä, tein pikkusiskolle bodyn Jujunan bodykaavalla odottamaan koossa 74 cm. Valkoinen ribbimäinen trikoo pääsi tunikan pariksi legginseiksi.


Legginseissä kaavana on Noshin ilmainen leggarikaava, joka on ehdoton suosikkini. Eläinkuosi paikalliselta Bellabitiltä, valkoinen jemmojen jemma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!