keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulukuun ompeluvaihto

Nyt joulukuussa meillä oli hieman erilainen "kuukausittainen ompeluvaihto": meillä paketin sai joka tyttö ja sain lisäksi itsekin. Vastavuoroisesti vastasin yhtä monella ommellulla vaatekappaleella, mutta koska vastaanottajia oli vähemmän, sai poju ja äiti useamman vaatteen. 

Kuvat ovat valitettavasti varsin hätäisiä. Nopeaa kuvaushetkeä seurasi vaatteiden paketoiminen ja kiitäminen postiin. Kyllä näistä kuitenkin selkoa taitaa saada.


Äidin paketista löytyi mekko Ommellisen kaavalla, helmaa tosin itse tykkään tehdä lyhyemmäksi. Kangas lienee Kangaskapinalta, mutta jo tovin hyllyssä marinoitunut. 

Taskumekon kaava on Jujunan naisten mekkopaketista. Harmaa ompeluhuonekangas Paapiilta.


Mukaan laitoin vielä Nalle-langasta neulotut Niina Laitisen mallilla neulotut villasukat.
Pienen miehen pakettiin ompelin Jujunan Niina-haalarikaavalla apinayökkärin, Paapiin loppukankaasta Niklas-housut ja Selian pesukarhuista Paapiin kaavakirjan bodyn.Itse tykkään Selian pesukarhuista ihan hurjasti. Täytyisikin ommella loputkin vaatteeksi.

Mukaan tein vielä Jujunan Nooa-bodykaavalla traktoribodyn ja sen kanssa yhteensopivat keltaiset collarit Papun kaavaa muokkaillen.Vastapaketissa isot tytöt saivat ihanat Vimman lettikuosiset yläosat ja yksiväriset legginsit - todella ihanat setit! Itse sain Paapiin Flora-mekon Paapiin harmaasta Sadosta. Pikkuneitikin sai upean rusetillisen tunikan ja sen kanssa mätsäävät legginsit. Ihan huippupaketit siis jokainen 😍Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!