sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Joululahjat osa kuusi: kummipoika kohta 3 v.


Pienempi kummipoikani on siinä mielessä haasteellisempi lahjottava, että hänenkin äitin ompelee ja varsin taidokkaasti ja tuotteliaasti ompeleekin. Pidin kuitenkin kummitädin oikeuteni ja ompelin muruselle pehmeän paketin, jonka sisältö näytti tältä:


Paapiin kaavakirjan pystykauluscollari valmistui konecollarista. Tosi kiva kaava, mutta väittäisin mitoitusta naftiksi. Taskut ovat pusakassa kivat ja tärkeät ainakin meidän kaksivuotiaalle.
Kummipoikakangasjemmassa oli tämä syksyinen volkkari -digiprintti, joka on niin ihanan värinen. Tätä kangasta ei pitäisi kummipojan äidiltä löytyä, joten ompelin sen Paapiin kaavakirjan Myyry-kaavalla, mutta hihanpituutta pidensin hitusen.Alkuvuonna pidettäviin kolmevuotisjuhliin olin luvannut ommella rusettipaidan, joten lunastin lupauksen jo nyt. Trikoo on Kangaskapinalta, raita Bellabitiltä ja rusetin tilkku Vimman lettiä. Paidan kaavana Myyry myöskin.


Housuissa kaava on muokattu Papun housukaavasta, lahkeita pidennetty ja resoreita lyhennetty. College on Kangaskapinalta.


Taitetut puntit...


...ja suorat resorit.

Toivottavasti olivat muruselle mieluisia ja äidillekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!