lauantai 18. tammikuuta 2020

Joululahjat: kaikki loput

Ja niin, vihdoin viimeistä viedään. Tässä postauksessa esittelen kaikki loput joululahjat, joita ei vielä ole blogissa esitelty.


Puolesta metriä Minionseja valmistui bokserit Jujunan Karhu-kaavalla. Jälkikasvulle samisteluun tein housut Jujunan Niklas-kaavalla. Koska kangas ei ollutkaan enää täysleveä, yhdistin siihen turkoosia yksiväristä trikoota.

Muumi-sivuverhoja on vielä vähän jäljellä. Tein sinisestä kaksi ostoskassia. Tykkään itse, että kassi on reilua kokoa ja pohja on tehty tasaiseksi kulmien avulla, niinpä näissäkin. Jälkimmäinen kyllä vastusti käsittämättömän paljon, pahoittelut lahjan saajalle, ettei se nyt ollut ykkösluokkainen.


Äidilleni tein paidan ja uimamyssyn. Paidan kaava on Jujunan Hilkka-paita hieman levennetyllä hihoilla. Uimamyssy on tehty pipon kaavalla. Ompelin reunaan framilonin ja yritin mallata korkeutta sopivaksi omaan päähäni. Paidan trikoo on Kangaskapinalta, myssyn lycra Ommelliselta.


Pallotrikoosta tein varhaisteinille pipon ja tuubihuivin. En uskaltanut enää leikkiä kuoseilla 🙊Maailman ihanalle lainateinille tein kestovanulappuja trikoosta ja vohvelista. Myös vohveliset ovat kuulemma olleet käytössä varsin toimivia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!