tiistai 11. helmikuuta 2020

Kasa housuja ja pari tunikaa


Vielä löytyi kuvakansiosta loppuvuoden ompeluksia: itselle akuuttiin tarpeeseen mustat trikoolegginsit, pikkuneidille legginsit tilkuista sekä parit housut kaverin pojalle lahjaksi.


Sain kaverilta muutamia ihania vaatteita omille neideilleni. Kaveri ei halunnut vaatteista vaihdossa rahaa, joten ompelin vaihtariksi hänen kuopukselleen legginsit ja housut. Legginsien kaavan pohjana on Noshin legginsikaava. Housujen kaava on Jujunan Jump, tosin ilman taskuja.

Legginsien trikoot ovat isompien tilkkujen jemmoista. College on Kangaskapinan harjattua collegea sinapinsävyssä.Kukkalegginsien trikoo on ostos Sampsukan pisteeltä Suomen kädentaidon messuilta. Kuva ensin ommellusta tunikasta on postauksen puolessa välissä housujen jälkeen. Myös näissä legginseissä kaavana on Nosh. Näissä ompelin kuminauhan suoraan kiinni legginsien vyötärölle, leijoniin sen sijaan tein trikookaitaleen, jonka sisään ompelin kuminauharenkaan.


Tähän tunikaan käytin kaavana Ruskamekkoa, tosin helmaa on kavennettu, pussitaskut lisätty ja helmaa lyhennetty. Hihat ovat vajaamittaiset. Pääntie on kantattu resorilla kääntäjää ja peittaria käyttäen.
Tuoreempi valmistunut tunika on ommeltu Pehemiän ruusuista. Mallia tunikaan otin eräästä Marimekon trikootunikasta. Pakko sanoa, että tästä tuli tosi ihana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!