lauantai 3. lokakuuta 2020

Jotain niin ihanaa

Olen tyhjentänyt vaatekaappiani viime aikoina silläkin uhalla, että tiettyjä vaatteita voisi vielä kaivata. Ne ovat ihania ja kauniita, mutta jos näiden vuosien jälkeen silti aamu toisensa jälkeen totean, ettei tänään, joku muu iloitsee niistä minua enemmän. Ja ehkä ompelupöydällä odottaneella kangaskasalla oli osuutta asiaan. 


Näinpä olen viime viikkoina ommellut itselleni kolme uutta, ihanaa, kaunista pitkää hupparia, jotka ovat tehty vuosien saatossa mieluisaksi hioutuneella kaavalla ommellut. Kaksi vastaavaa tein maailmallekin, mutta tuskin tulevat täällä päin Suomea vastaan. 

Ehtan Serenity on mieletön kuosi. Ostin kesällä tämän collegen sekä trikoota keltaisena. Trikoomekkoon tällä hetkellä etsin yhtä kovasti vakuuttavaa kaavaa kuin tämä (suosittele siis omaasi!). Pidän kovasti tästä roosansävystä. 


Hupparissa on sivuissa pussilliset kaaritaskut. Hupuissa on kaikissa mustat trikoovuorit sekä mustat resorit. 


Elina Antila on suunnitellut paljon mahtavia kuoseja, mutta nämä muutamat tässä postauksessa ovat kyllä mahtavat. Punalakki on tuorein hankintani. Vähän epäröin sen punaista pohjaväriä, mutta nähtyäni siitä hupparin ompeluryhmässä olin täysin vakuuttunut. 


Alkujaan ajattelin huppuun vihreää trikoota, mutta minulla ei ollut juuri oikeaa sävyä. Musta tuo kuitenkin särmää tähän. Tässä taskun reunat on kantattu resorisuikaleella peittariakäyttäen ja taskut on tikattu kiinni etukappaleeseen peitetikillä. 


Ehtan Baroque Flower 2 on myös mieletön. Kuvittelin ostaneeni tätä mustana collegena, mutta se olikin trikoota ja odottaa siis myös the kaavaa. Upea tämä harmaakin! Tosin voi olla, että ehdottomasti tarvitsen silti vastaavan mustapohjaisenakin... 


Olipa mukava tehdä uutta itselle työpäiviä ilostuttamaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!