perjantai 9. lokakuuta 2020

Kestovanulappuja ja päiväpeittojaOlipas huippujuttu, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta ommella House of organicille kestovanulappuja. Nämä ylijäämätilkuista ommellut laput vähentävät toivottavasti jätteiden määrää taas himpun vähemmän, sillä näitä lappuja voi pesemällä käyttää uudelleen ja uudelleen. Ja ovathan nämä käytössä ihan mielettömän miellyttäviä. 


Ensimmäiseen erään lähti lilasävyistä kukkaa, vaaleanpunaista ruusua, yksiväristä vaaleanpunaista, mustavalkeaa ruutua sekä harmaasävyistä helminauhaa. Laput ovat noin seitsemän senttimetriä halkasijaltaan, kaksinkertaista trikoota. 


Täältä pääsee suoraan tuotteseen ja tilamaan: Siksakaten kestovanulappu


Loppupuolella nuorimmainen kerkesi saumurin säätöjä nappaisemaan ilman, että huomasin. Allaoleva satsi jäi siis kakkosluokkaisena omaan käyttöön. 


Kesällä tuli tehtyä kissanhiekkalaatikon puhdistukseen maski kaksinkertaisesta trikoosta. Välissä on suodatinkangasta. Trikoonauhat solmitaan käyttäjälle sopivaksi ja solmut pyöräytetään kujaan. 


Isommille tytöille tuli tehtyä KAUAN suunnitellut vetoketjupäiväpeitot. Kirpparilta löytyi juuri mainio Ikean kissaverhopari, joka riitti kahden täyskokoisen päiväpeiton näkyviin osiin. Pohjiin uhrasin niinikään kirppariostona hankitun Vallilan verhon. Näissä on siis koko sivun pituiset vetoketjut metriketjua (paikallisesta Bellabitistä). Jalkapääty on ommeltu umpinaiseksi ja tyynypääty on avoin. Helpottui kerralla parvisängynkin petaaminen, kun koko paketin voi valmistella lattialla ja nostaa sitten paketin sänkyyn. Suosittelen! Lisäksi tämä on laiskemmankin petaajan helppo pedata itse.


Ja onpa muuten hankala kuvattavasti, toivottavasti idea tulee silti ilmi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!