keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Pöllöt

Pidän pöllöistä. Pöllökuoseja löytyy jemmastakin vielä useita, sillä niin ihania kuin ne ovatkin, niin ovat monet muutkin kuosit. 


Ruskeapohjaisella trikoolla on kirkkaanvärisiä pöllöjä. Tästä trikoosta tuli kiva vauvalahja pienelle neidille ja hänen isosiskolleen. Oma kuopus sai lopusta vielä legginsit, niin hän pääsee samistelemaan rakkaan ystävän kanssa. 


Pinkki resori sopii kivasti kuosiin. Bodyn ja tunikan kanttaukset on tehty kääntäjällä. Bodyn hihoissa sen sijaan on resorirenkaat. 


Legginseihin laitoin lahkeisiin samasta trikoosta resorit. Kuminauha on ommeltu vyötärölle ja tikattu peitetikillä. 


Ihanan pehmeästä pöllöstä tuli vähän erilainen pipo erityistarpeisiin. Pipon tuli olla tarpeeksi iso, pehmeä, eikä se saanut puristaa. Ommellisen collegesta tarvittiin pipoa myöskin. 


Vastasyntyneelle lähti samantyylin ihanan pehmeää pöllöä pipona ja tumppuna. Pipo on kaksinkertaista trikoota, kuten tumputkin. 


Pöllöjä näkyy vielä parissa ompelemassani maskissa. Näissä ei ole keskisaumaa. Puuvillakankaiden välissä on suodatinkangas. Kujiin on pujotettu trikoosuikale, jonka käyttäjä voi solmia itselleen sopivan pituiseksi ja pujoittaa solmun kujaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!