tiistai 10. marraskuuta 2020

Yhteistyössä mammajaviiskytpikkuvarvasta_

Vauvanvaatteiden ompelu on tosi mukavaa puuhaa. Parasta niissä on muunmuassa se, että niihin riittävät usein pienemmätkin kangaspalat, jolloin isommista ompelutöistä jääneet herkutkin voi vielä hyödyntää käyttövaatteiksi. Niin tai näin, vauvanvaatteet ovat kyllä kovin usein syötävänsuloisia. 


Nämä kolme bodya valmistuivat Mamma ja viiskyt pikkuvarvasta_ -blogin pikkuhurmurille. Bodeissa on hyödynnetty niin kuosillista kuin raitaa. Silti uskaltaisin väittää, että kokonaisuudet toimivat vallan hyvin. 


Tämä body on tehty kokonaan palomieskuosisesta trikoosta. Hihansuissa on samasta kankaasta tehdyt pitkät resorit. Kantit on ommeltu peitetikkikoneella kantinkääntäjää käyttäen, kuten toistenkin bodien kantit. 


Tämä työkonekuosi on ollut minulla kauan. Se muistuttaa Paapiin kuosia, mutta en ole ollenkaam varma, kenen tuotantoa se on. Muistan hankkineeni trikoon kuusi, seitsemän vuotta sitten, siltä varalta, että keskimmäinen olisikin ollut poika. Tähän yhdistin Nappinjan raitatrikoota. 


Mutturallan Milli-Melonista ommellut tunikat esittelinkin jo aiemmin. Sinisen lopusta riitti bodyn etukappaleeseen ja hihoihin pienelle fiksauksella. Takakappale on raitatrikoota. 


Neppareina käytän Prymin neppareita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!