sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Kaunista naisille

Jokainen nainen ansaitsee kauniita vaatteita, sillä onhan jokainen nainen itsessään kaunis. On mukava pukea ylleen sellaista, mikä tuntuu mukavalta, mutta aina on kivaa, jos se miellyttää myös silmää. Saahan pukeutumalla myös korostettua omaa persoonaansa. 

Tässä postauksessa on jälleen isompi pläjäys kerralla, tällä kertaa naisten yläosista.


Nappinjan Pioni on monen suosikki. Tämä mustapohjainen okrilla pioneilla on yksi omastakin suosikkivärityksestäni. Sivuissa on kaaritaskut. Pääntiellä ja taskun suissa on kahdeksan millinen resorikanttaus. 


Tämä mustapohjainen, roosilla pioneilla oleva trikoo on ommeltu pidemmänmalliseksi paidaksi. Pääntie on v-mallinen.

Musta-harmaasta pionista tein kevyesti a-linjaisen tunikan. Tässä ei ole taskuja. Pääntie on tehty alavaralla. Hihat ovat ensimmäisen tapaan vajaamittaiset. 


Samasta pionista tein pidemmänmallin paidan vesiputouspääntiellä. Kädentiet on käännetty ja tikattu peitetikillä. 

Ommellisen Babushka roses on hyvin samantyylinen kuin pionitrikoo. Kummankin kuosin takana on kuosisuunnittelija Elina Antila. 


Pidempi tunika kaaritaskuilla valmistui myös Ommellisen trikoosta. Tämän olen ostanut vuosi sitten Suomen kädentaidonmessuilta, kerkesinpäs ommella sen ennen uusia (verkko)messuja. 


Kangaskapinan mustavalkeasta trikoosta tein vastaavan tunikan.


Myös raidasta tein samantyylisen tunikan. Kantit ovat raikkaan valkoiset. Raitatrikoo on Lalialta. 


Paapiin joustocollegesta tein paidan vajaamittaisilla hihoilla. Pääntie on aavistuksen venemallinen ja tehty alavaralla. 


Myös mustasta trikoosta (Kangaskapina) tein perustrikoopaidan, joka on vähän pidemmänmallinen. Pääntiellä on alavara. 


Unelmankin trikoosta tein myös vastaavan paidan vajaamittaisilla hihoilla, mutta pienemmällä pääntiellä. 


Noshin trikoosta ompelin Noshin mekosta mallia ottaen lepakkohihaisen tunikan. Pääntiellä on alavara, hihansuissa ja helmassa on samasta kankaasta ommeltu "resori". Tämä kuosi on ihana! 


Tämä trikoo on ostettu Bellabitiltä. Tämä trikoo on upea! Se tuntuu laadukkaalta, on ihana ihoa vasten ja kuosi on kerrassaan mieletön! Tämä kuosi sykäytti sävyillään todella. 


Tunika levenee helmaa kohti sen, minkä kankaan leveys salli. Hihat ovat vajaamittaiset, pääntie on kantattu samalla trikoolla. 


Myös tämä mustavalkea trikoo on ostettu Bellabitiltä. Tämän sivuissa on kaaritaskut, jotka erottuvat vähän huonosti. Pääntie on venemäinen, eikä yhtä avara kuin vaikka edellisessä. Hihat ovat vajaamittaiset. Pääntie on kantattu trikoolla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!