lauantai 26. joulukuuta 2020

Pehmeitä paketteja

Kurkistuksia pehmeisiin paketteihin, joista monet lähtivät muiden talouksien kautta maailmalle. Näissä oli hienoa ennakointia jouluun, ja nämä valmistuivatkin jo syyskuussa viimeisinä lämpiminä päivinä.


Eräs pieni neiti löysi aattona paketista Rumpali-pupu bodyn ja samankuosiset, kaksinkertaisesta trikoosta ommellut tumput. Kantit ovat viimeisiä, mitä tein vanhalla peittarilla. 


Palomiestrikoosta valmistui pienen pojan paita, jonka mukana lähti Kangaskapinan khakinväriset collegehousut. 


Merirosvoista valmistui myös peruspitkähihainen. Sen pariksi valmistui collegehousut, joiden upeanvärinen college on myös Kangaskapinalta. 


Settien lisäksi ompelin peruscollarit sinapinvärisestä collegesta sekä khakinvihreästä, kaikki Kangaskapinan valikoimista. 


Keltaisesta notkeasta collegesta ompelin collegelegginsit, joiden pariksi tein pöllökuosisen paidan. Tätä pöllöä olen jemmannut pienen ikuisuuden, se on kyllä aivan ihana. 


Vielä lisäksi isomman koon setti, johon tein vähän väljemmän paidan raglanhihoilla. Ihana merirosvotrikoo on Bellabitiltä. Myös tähän settiin tein khakinväriset collegehousut. Näissä housuissa on sivutaskut. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!