perjantai 7. toukokuuta 2021

Myrtikin ihanuudet Uniikit lisällä

Myrtikki on minulle aika tuore tuttavuus. Myös hän on pieni, kotimainen verkkokangasliike, jonka kuosit kaikki ovat keskenään samaa tyyliä: täynnä persoonaa. Myrtikki kolahtaa minuun lujaa. Nyt ensi kertaa useiden katselukertojen jälkeen uhmasin kankaiden ostolakkoa ja klikkailin omille lapsille muutamat must-hankinnat, joita en edes vienyt kangaskaappiin, vaan ompelin ne hetimmiten käyttöön. 


Esikoisen kaapistä löytyy riittämiin mekkoja ja paitoja aika sopivasti. Perustunikat sen sijaan ovat lähes jokainen siirtyneet talven mittaan kokoa pienemmän siskon käyttöön. Niinpä täydensin näillä kankailla nimenomaan esikoisen tunikatarvetta. 


Tämä Taidadesignin suunnittelema kuosi on ehdottomasti hänen upeimmistaan. Tämä kuosi iski heti silmään, siinä on ihan kaikki kohdallaan. Nuo värit ovat aivan täydelliset. Muut kankaat ovat Myrtikiltä, mutta tämä herkku on Uniikit.comilta. 


Pääntien kanttasin tähän käsin. 


Tämä tuijottelutrikoo ihastutti minua heti. Näin sen vaikka minkä sävyisillä kanteilla, mutta yhdistin sen kuitenkin mustaan. 


Tämän puputrikoon esikoinen nimesi "cool pupuksi". Hetken epäilin hänen tyrmäävän sen liian lapsekkaana, mutta tämä olikin hänen suosikkinsa. 


Tämä keijukangas oli minusta hyvin kaunis. Esikoinen epäröi hieman, mutta pikkusisko lupasi rakastaa sitä, jos esikoinen ei tätä päälleen löytäisi. 


Tämä pöllötrikoo on myös kovin kaunis ja herkkä.


Keskimmäinen sai Nukke-trikoosta perustunikan. Sen jämä riitti myös rusettipantaan. 


Tämä ponitrikoo oli keskimmäisen mieleen, joten hän sai siitä paidan. 


Myös valkopohjaiset yksisarviset tulivat keskisiskoksen paidaksi, kun taas tummapohjaisesta tein esikoiselle pipo- ja tuubihuivisetin. 


1 kommentti:

  1. Kun kanttoot pääntien käsin, mitä tarkoitat! Kyselöö ompeleva mummo naapurikunnasta🤔

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!