maanantai 3. toukokuuta 2021

Pipoja ja pantoja

Kevät on syksyn tapaan uusien asusteiden aikaa. Tässä onkin viime kuukausina tullut tehtyä monenlaisia pipoja, mutta vielä enemmän pantoja. 


Vihdoin ja viimein sain ajoiksi tehtyä itselleni mustan collegepipon, johon silitin kiinni Jujunan kerrassaan mainion kalanruoto-silityskuvan, joka on heijastava. Samaan syssyyn tein kuopukselle pinkistä collarista pipon ja esikoiselle lilan, joihin silitin Uniikeilta ostamani kissa-heijastinsilityskuvat. Alkuvuodesta teinkin keskimmäiselle oman kissapipon keltaisesta collegesta. 


Tilauksesta tein lilapilkullisesta ja vaaleanpunaisesta pilkkukankaasta rusetilliset turbaanipipot. Vaikka vastaanottaja on pieni, tuli testipipoista kokoa babyborn ja ne päätyivätkin nukeille. Myös tilauksesta tehty lila oli himpun nafti, joten alla kuva myös aavistuksen suuremmasta piposta. 


Tilkkulaatikon siivous poiki pyynnöstä pantoja: punaisia timantteja, okralla pohjalla perhosia ja aimo annos asennetta: Ommellisen Huomaa mut! -tilkkukin pääsi käyttöön. 


Pääsiäisylläreinä lähti miehen kummitytölle pupukuosinen solmupanta. Oma kummityttöni sai pinkin solmupannan. Muutamat muut pikkuneidit saivat leveät solmupannat kukkakuoseissa. 


Esikoinen halusi rakkaan ystävänsä kanssa samispannat. Kuosiksi valikoitui Ommellisen Anemone, jota olikin varsin matala pätkä jemmassa. Kuosi miellytti kumpaakin, ja kivat pannat niistä tulikin :) 


Paapiin pehmeistä trikoista valmistui omille neideille rusettipannat. Musta on kyllä mahdoton kuvata, joten vuorostaan vaaleanpunainen ei kuvissa edusta. 


Pipsa Possu -tilkusta ompelin myös rusettipannan. Siihen mätsäävä vaaleanpunainen löytyi Kangaskapinan yksivärisistä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!