lauantai 18. syyskuuta 2021

Boksereita

Maailmalle on matkannut alkusyksyn aikana useammat bokserit, jotka ovat pääsääntöisesti päätyneet suoraan tai epäsuoraan lahjaksi miesväelle. Ovathan nämä diy-bokserit kuulemma ihan parhaita, eikä kukaan ole vielä kuoseistakaan valittanut. 


Eräs motoristi sai kääriä lahjapaketistaan parit bokserit mielekkäillä kuoseilla. Sekä moottoripyörätrikoo että Huurteiset- on Uniikit.com. Jos pelkillä boksereilla ei selviä, voi päälle pukea myös pitkälahkeiset kalsarit. 


Myös toiset moottoripyöräbokserit matkasivat maailmalle sekä tilkkulaatikkoa on kevennetty viidakkomaisilla pöksyillä, kuten myös dinosauruksilla (Kankainen) ja Spidermanilla. Näistä kuvat postauksen lopussa. 


Tykkään ommella kuminauhan trikookaitaleen sisään. Viidakkoboksereihin ompelin vyötärölle pehmeää bokserikuminauhaa, joka on tikattu vyötärölle peitetikillä. 


Tilkkuihin monesti yhdistän muita tilkkuja, yksiväristä tai raitaa - ja silti kokonaisuudesta tulee mielestäni tyylikäs ja tarpeeksi harmoninen. 


Kärkkäiseltä oli pakko napata Pipsa Possua, sillä niistä tuli varsin vekkulit bokserit. Taatusti uniikit! 


Tilkkulaatikosta pyydettiin myös pikkuneitien valinnoilla parit bokserit, joten eteenpäin lähti The cars - ja Liisa Ihmemaassa -bokserit. Autoissa takakappale on juuri tuota autokuositrikoota, mutta kuva takaa jäi nappaamatta. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!