perjantai 24. syyskuuta 2021

She is a lady

Viime aikojen naistenvaateompeluksista löytyy mukavaa ja rentoa yläosaa. Parastahan kotoilu- ja työvaatteissa on se, että vaate on mukava päällä, ja kun saatavilla on herkkukuoseja, ei ihmejeppoja tarvitakaan. 


Versonpuodin iki-ihanasta Pupujemma-joustofroteesta ompelin tilauksesta hupparitunikan. Tunikaan toivottiin pitkiä hiharesoreita, reilunkokoisia taskuja sekä pussitettua helmaa. 


Reilun kokoisen hupun vuoritin valkoisella trikoolla. Taskut on ommeltu kiinni kaarimaisiin taskunsuihin. 


Versonpuodin petroolinvärisestä kukkaiskylvystä ompelin taskuttoman perustunikan. Pääntie on toteutettu alavaralla ja tikkaukset tehty peitetikkikoneella. 


Versonpuodin Sielunlinnusta tein peruspaidan, kuten myös harmaasta trikoosta. Myös näiden pääntie on tehty alavaralla. 


Nappinjan ribbitrikoosta ompelin pitkähihaisen paidan. Ribin ompelu on aina yhtä jännää, se venyy ja paukkuu aikalailla. Toivottavasti silmämääräinen kaventaminen oli ok ja paita on vastaanottajalleen sopiva. Pääntien tein kankaasta leikatulla renkaalla, joka on ommeltu pääntielle. Hihansuut ja helman tikkasin peittarilla. Jonkin verran tikkaus venyttää, mutta päällä venytys ei niin näy. 


Bellabitiltä kävin mustaa elastaanitrikoota, josta ompelin pidemmänmallisen perustrikoopaidan. Tämän pääntie on kantattu käsin trikoolla. Helmassa ja hihansuissa on peitetikillä tikattu käänne. 


Ystävälle tein ihanasta kiukkuisesta nallesta (Majapuu) rennon, pitkän yökkärin vajaamittaisilla hihoilla. Tämä meni kuulemma kerralla suosikiksi, ja tässä onkin halutessaan kiva oleilla koko päivä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!