tiistai 12. lokakuuta 2021

Suloisuuden bodyt

Minua pyydettiin ompelemaan hurmaavalle pikkuneidille muutama 86 cm body. Kankaiksi valikoitui ruskaan ja syksyyn sopiva Paapiin Myyryn marjat, marjapuuronsävyinen yksivärinen sekä punaruusuinen trikoo. 


Punaruusuisen bodyn hihansuissa on resorikantit, kuten myös pääntiellä ja haarassa. Kantit on tehty peittaria ja kantinkääntäjää käyttäen. Kaikissa näissä bodeissa on olalla yksi neppari ja haarassa kaksi. 


Yksiväriseen bodyyn tein kantit käsin trikoolla. 


Myyryssä on kantti pääntiellä ja haarassa, hihansuissa on pitkät resorit trikoosta.


Näitä on kyllä niin kiva tehdä :) 


2 kommenttia:

  1. Seuraan sinun ompeluksia suurella mielenkiinnolla, itsekin saa ideoita käyttöön. Kysyinkin, mitä neppareita käytät bodyissä, laitatko tukikangasta neppareiden kohtaan? Minulka on haastetta saada nepparit pysymään kiinni tai sitten tulevat kankaasta läpi. Muovineppareiden sielunelämää en ymmärrä lainkaan, ne on niin tiukkoja avata 🤔. Oisko sinullahyviä vinkkejä antaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut hitaasta vastaamisesta. Käytän Prymin metallineppareita, jotka kiinnitän Prymin pihdeillä. Muovinepparit löystyvät, kun ne keittää ennen kiinnittämistä. Muistelen itsekin testanneeni näin, mutta parempi aloittaa kokeilu yksittäisellä. Kiinnitän nepparit aina tuplakangaskerrokseen, pääsääntöisesti kantatun resorin päälle. Tukikankaita en kiinnitä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!