perjantai 29. heinäkuuta 2022

Jujuna: Harem baggyt, triangle

Tulin valituksi yhdeksi Jujunan pian ilmestyvän Harem baggyt -kaavapaketin kaavatestaajaksi. Valikoin malleista Triangle-mallin, jonka erikoisuus on kolmiomaiset taskun suut ja juuri sopivankokoiset taskut. 


Junnun päällä (137,5 cm) on 140 cm pöksyt. Niissä tähticollari on perusnotkeaa collaria lenkkitaustalla. Resoriosuudet tein samasta collarista. Taskut ompelin saumurilla, jolloin kolmion terävin kulma hieman pyöristyi. Tästä viisastuneena omiini ompelin taskun sisemmän kappaleen ompelukoneella. 


Omiin pöksyihini tein resorit Metsolan resorista. Collegeksi valikoitui Paapiin Sammalpolku, joka on kuosi suuri kuosirakkauteni. 


Itse vanhana läköpöksynä tykkäsin housuistani kovasti, eikä haaremimaisuus häititse ollenkaan. Sen sijaan legginsejä vain käyttävä neiti vierasti kangasta jalkojen välissä (joten pöksyt menevät kummipojalle synttärilahjaksi). 


Taskut ovat tosi kivankokoiset. 

Kaavan tulostaminen oli Jujunan tapaan simppeliä, leikkaa-liimaa vaati pientä hengittyä tällaiselle ei-askartelijalle. Kaavat ovat tosi selkeät ja helpot jäljentää. Kokoja Jujunan kaavoissa on aina tosi kivasti, jälleen kerran 80-senttisestä teiniin. 


Eiköhän tällä kummipojat lahjota tänä vuonna. Mietin itselleni myös trikoisia pöksyjä ensi kesää jo silmällä pitäen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!