torstai 7. heinäkuuta 2022

Paitoja lahjaksi tärkeille henkilöille

Kesä on juhlien aikaa. Parin kuukauden sisällä on vietetty useita syntymäpäiviä ja muita juhlia. Muutamiin juhlista onkin tullut vietyä itsetehtyä. 


Tein äidilleni syntymäpäivälahjaksi hänen lempparikaavallaan eli hälle sopivaksi muokatulla peruspaidalla t-paidan. Näitä samoja hällä toki jo useampi, mutta nämä ovatkin ihan hänen suosikkejaan ja lämminverisenä käytössä kesät, talvet. 


Pääntie on kantattu käsin samalla trikoolla, peitetikillä tikaten. Kangas on Maiccolan. 

Vähän ryppyisäksi lahja jäi, kun lahjansaaja ilmestyikin niin yllättäin käymään.


Eräs hurmaavan suloinen pikkumies täytti komeat seitsemän vuotta. Innokas pyöräilijä sai pyöräteemaisen trikoopaidan. Pyöräkangas on ostettu Bellabitiltä. Paapiin Vintage cars -tilkku pääsi pipoksi. 


Paidan hihoissa on pitkät resorimaiset käänteet. Pääntie on kantattu trikoolla käsin. Takakappaletta piti puolet jatkaa yksivärisellä. 


Vanhimmalle kummipojalle lähetin kesälomaterveisenä Marimekon raitatrikoosta ommellut peruspaidan. Tähän ompelin pääntien resorista, mutta kiinnitin sen resorirenkaana. 


Pääsimme juhlimaan myös neljävuotiasta pärinäpoikaa, joten hän sai lahjaksi lyhythihaisen mopopaidan. Myös tämän pääntie on kantattu trikoolla käsin ja tikattu peitetikkikoneella. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!