tiistai 14. lokakuuta 2014

Pitsivetoketjullinen hiippahuppumekko

Näin netissä kuvan pitsivetoketjuista ja kiinnostukseni heräsi välittömästi. Kiitos jälleen kerran Ebayn tilasin vinon pinon pitsivetoketjuja, joiden hinta oli huomattavasti edullisempi, mitä Suomessa, mutta myös valikoima oli parempi. Eivät aivan ilmaisia olleet Ebayssakaan, mutta kutakuinkin kymmenen kertaa edullisempia. Pidemmän aikaa olen jo miettinyt, mihin ensimmäisen ketjun kokeilisin. Näin Facebookin ompeluryhmässä ihastuttavan hiippahupullisen hupparin, johon ketju oli eteen ommeltu. Tadaa, voit vain arvata, mitä minun koneideni alta tänään valmistui.

Hiippahuppuinen huppari on kokoa 98 cm eli vielä reilu neitoselle. Halusin kuitenkin käyttää joskus jemmaan ostetun ihanan pöllöcollegen mahdollisimman tarkkaan ja tähän kokoon se riitti juuri ja juuri pieniä tilkkuja ylijättäen. Kaavan muokkasin Ottobren 3/12 hupparikaavasta tehden siitä pidemmän ja nepparittoman.


Hupun vuoritin keltaisella trikoolla, jonka reunan päärmäsin päällikankaan puolelle. Reunan ompelin ihan vain ompelukoneen suoralla ompeleella. Pitsiketju on ommeltu kiinni suoralla ompeleella, alta halkio huoliteltu saumurilla. Helmaan ja hihansuihin kiinnitetty resoria. 

Aika kiva vai mitä? Tällainen täytyy saada itsellekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!