tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tähkäpäämekko

Tämäkin mekko on tehty jo tovi sitten ja kuvattu muutama viikko sitten, kun lunta vielä oli. Ei siis kannata hämääntyä loppujen kuvien valkeasta taustasta, kyllä meilläkin ollaan jo kovaa kyytiä kevättäpäin!

Tämä prinsessadigiprintti tuli hankittua kuukausia sitten. Pyörittelin sitä yllättävän pitkään, sillä olin päättänyt, että siitä tulee mekko. Oikein en sopivaa kaavaa löytänyt, enkä löytänyt sittenkään, kun aloin sitä saksimaan. Pohjalla kuitenkin Ottobren Circus Horse (muistaakseni), päällä mallailtu ja mittailtu ja sitä mukaa saksittu. 

Kangasta oli hieman rajallisesti ja muutenkin halusin helmaröyhelön erivärisestä. Pyörittelin myös pinkkipohjaista pallokuosia sekä yksiväristä, mutta tähän lilaan tykästyin. Kiva piriste se lienee, löytyyhän jo resoreista pinkkiä.

Edelleen minua ja esikoista kyllä kummastuttaa, miksi kankaassa on Tähkäpää niin monissa mekoissaan ja Ariel yhdessä? Eiväthän ne edes kuulu samaan vuosikymmeneen tai tarinaan? Tai vaihtoehtoisesti, missä ovat loput prinsessat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!