perjantai 29. huhtikuuta 2016

Voihan kummipojat, Ryhmä Hau ja housut

Pitkästä (?) aikaa tuli tehtyä jotain kummipojalle ja tällä kertaa molemmille. Ensin valmistui isommalle hillittömälle Ryhmä Hau -fanille paita tuosta Jyväskylän kangaskauppaan ilmestyneestä lisenssidigiprintistä. Tätä kangasta tosin ilmestyi sen jälkeen muuallekin, mutta ei se varmasti missään ehtinyt suosionsa takiin hyllyyn pölyttymään. Kankaan lopusta riitti etukappale ja hihat oman tytön t-paitaankin, mahdottomasti Ryhmä Hausta meilläkin puhutaan. Saa nähdä, kelpaako kuitenaan prinsessojen rinnalle.

Kaavaa paidoissa on Noshin paitakaava (Suuri käsityölehti 5-6/15), pitkähihaisessa hihansuihin on laitettu resorit ja t-paitaan hihan pituutta luonnollisesti lyhennetty.
Housuja tuli siis tehtyä kahdessa koossa, 3- ja 1-vuotiaille kummipojille. Tällaiset kummipoikateemahousut ;) Kaava on Ottobre 1/14, mutta muokattuna: sepaluksen ja takataskut jätin pois ja resorit mallailin mielen mukaan. Taskuihin käytin Avatar- ja Minion-tilkkuja, jotka jäivät jäljelle boksereita ommellessa.Erittäin huono kuva ja surkea valaistus, mutta samanlaiset housut vielä pienempänä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!