lauantai 24. maaliskuuta 2018

Itselle ja ripaus hänelle


Toinen mekko näistä on hyvinkin tuore ompelus, kuten bokseritkin. Toinen mekko sen sijaan on ommeltu reilusti viime vuoden puolella, kuten legginsitkin. Ne ovat odottaneet sopivaa "postauskokoelmaa", mutta varsin sekalaista settiä tässä silti on esillä.

Hellinin Kuoro on kuosi, joka herättää minussa monenlaisia ajatuksia. Värit siinä ovat täydelliset ja kangas on ihanantuntuista, taatusti laadukasta. Ompelin trikoosta mustaan yhdistäen Jujunan taskumekon lyhyillä hihoilla. Kuosi suorastaan (kirjaimellisestikin?) huusi päästä boksereiksi, joten tein sellaiset miehelle Kangaskapinan kaavalla.

Uudet kangasmerkitkin pääsivät testiin, tykkään!Toinen mekkon Verson puodin ompelukerhon loppuvuoden "juhlan tuntua" -ompelus. Kaavat on Jujunan mystical-mekoista muokattu, yhdestä yläosa, yhdestä helma. Lopputulos hyvin minun makuuni.Sovituskuvissa kameran taakse asettui viisivuotias, saa kuvata vastedeskin niin ei sovituskuvailut virahda.Legginsien kangas on Paapiin, kaavana alkujaan Ehta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!