keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Pientä ja söpöä


"Mistä on pienet tytöt tehty?
Mistä on pienet tytöt tehty?
Sokerista, kanelista, inkivääristä ja kukkasista.
niistä on pienet tytöt tehty."


Olen tehnyt pienelle kummitytölle joka kuukausi jonkun pienen muistamisen näin hänen ensimmäisenä vuotenaan. Muruselle tulee ensi viikolla jo yhdeksän kuukautta täyteen. Tämän kuun paketti on pehmeä, hän saa vaaleanlilat röyhelöpyllyhousut. Samalla oli pakko ommella omalle neidille myös vanhan roosan sävyssä. Kaava näihin löytyy Ottobrestä 1/12. Frilloja tosin laitoin vain kolme ja leveyden leikkasin vapaalla kädellä. 

Trikoot ovat Kangaskapinalta. Ompelin ensin frilloihin framilonin nurjalle puolen keskelle kaitaletta suoralla ja sitten frillan kiinni pyllykappaleeseen kapealla siksakilla. Tämän jälkeen kokosin housut. Superkivat tehdä!



Viime kuun lahja venyi tänne asti "kiireellisten" neulehommien takia. Merinovillainen norjalaismyssy valmistui kuitenkin ennen kevättä.



Eräälle rakkaalle pikkutytölle neuloin nämä villasukat heidän omista langoistaan (Novita Baby wool), sillä tytön mummo ei enää onnistunutkaan neulomaan. Ystävä hädässä tunnetaan, nyt ei tytön varpaat palele. Lanka on 100% merinovillaa, mutta yllättävän kestävältä lanka vaikutti käyttöä ajatellen. Lisäksi todella kivaa neulottavaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!