perjantai 27. maaliskuuta 2020

Muumi-legginsit


Tämä Muumi-trikoo iski ylitse muiden, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Muumit on meillä Se Juttu ja useita trikoita Huigeelta odottaa ompelua, mutta kun tämän avaruusaiheisen ostin Kangaskapinalta alesta, oli se ommeltava samantein käyttöön. Kaksi metriä trikoota leikkautui omiksi legginseiksi ja myös triolle housuiksi. Tilkuista leikkelin miehelle bokserit. Jostain syystä jätin miehen sovituskuvasta pois 🤔
Omissa legginseissä kaavana on Noshin ilmaiskaava (jota tosin ei enää saa Noshin sivuilta ladattua). Esikoisen legginseissä kaavana on Paapiin kaavakirjan Lilja hyvin pienillä saumavaroilla. Kahden nuorimmaisen housuissa on myös Noshin kaava.


Bokserien kaava on Kangaskapinan ilmaiskaava. Sieltä taitaa olla bokserikuminauhakin. Vai oliko sittenkin Bellabitiltä? Tilkuista kun tein, keskikappaleen kangas meni väärinpäin. Onneksi kuosi käy sinänsä alassuinkin, Muumikin on päällään niin lähellä haaraa, että tuskin moni huomaa.


Ompelin myös toiset bokserit, näissä kaavana Jujunan Karhu. Tosin nostin vyötäröä sen verran, että ompelin vyötärölle kuminauharenkaan ja tikkasin sen peittarilla kiinni.
Myös Minions-trikoo on Kangaskapinalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!