lauantai 11. heinäkuuta 2020

Hupparit Hellinin Blizzardista ja Poniletistä


Tilasin Helliniltä mielettömän kivan collegen miehen hupparia ajatellen. Hellinillä oli menossa muuttoalet, joten investoin kerralla kahteen sävyyn samasta kuosista. Harmillisesti sinertäväsävyinen versio olikin loppu - sen kerran kun muutakin kuin mustaa olisi kelpuutettu - mutta Hellinin asiakaspalvelu oli aivan mahtavaa. Sain sähköpostia, jos kyseistä kangasta oli metsästetty kissojen ja koirien kanssa Messupalat ja kaikki, valitettavasti tuloksetta. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu. 

Sinertävän collegen sävy oli valittu mätsäämään miehen kesäautoon. Kerrottuani tämän, ehdotettiin Hellinin päässä, että lähetän autosta kuvan. Sain tilatun kankaan tilalle heidän katsoman "perfect match" - kankaan. Ihanaa, loppuunmyytyä ponilettiä tulikin reilu pala. 


Minulla tosin oli aavistus, että kuosi on liian villi miehen makuun. 


Hellinin Blizzard on veikeä kuosi mustaan päätyvälle. Ei perusmustaa, vaan joku juju, joka tällä kertaa valkoiset viirut. Muutoinkin college on kovin miellyttävää, himpun paksumpi college. 

Kaavana huppariin käytin hyväksi todettua Jujunan miesten hupparikaavapaketin perushupparikaavaa. Pituudet tarkistan miehelle sopiviksi, mutta muutoin kaava toimii hälle todella hyvin. 


Hupussa on mustaa trikoota Kangaskapinalta ja resori on ostettu paikalliselta Bellabitiltä. 




Poniletti on yksi suosikkikuoseistani. Koska mies ei kokenut kuosia omakseen, tein hupparin itselleni. 

Kokeilin omaan huppariini tuoreimman Suuren käsityölehden (6-7/2020) kaavaa. Mallikuvassa huppari näytti leveältä, mutta koska en tästä aivan slimmiä kaivannutkaan, leveys oli varsin sopiva. Kaavan taskut on mahtavat. 


Huppuun valikoitui yksiväristen jemmoista mätsäävä vihreä, sillä vierastan liikaa sinistä vaatteissa itselläni. Musta resori on Bellabitiltä. 



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!