lauantai 4. heinäkuuta 2020

Kummien murusen suuri päivä

 Tänään vietettiin ihanan, suloisen pikkupojan suurta päivää. Kastetilaisuus oli rento ja juuri perheennäköinen. Sain kunnian toimia sylikummina tilaisuudessa, jossa murusten joukkoon tuli yhteinen kummipoika. 

Siinä jo vaikka kuinka monta syytä panostaa lahjaan vielä asteen verran enemmän. 


Lahjasta löytyi perinteinen kummilahja, tinapankki, mutta toki paketti sisälsi myös pehmeää ja käytännöllistä. Olipa kiva saada käyttöä näille "poikakankaille", jotka eivät tässä tyttövaltaisessa lähipiirissä olleet päätyneet ommeltaviksi. Ehkä näistä syistä pikkuinen on jo saanut useammankin vaateyllätyksen:

A) hän on vauva - tilkutkin riittävät. Ja hei! Vauvanvaatteita on niiiin kiva ommella. 
B) Hän on ainut poika (tyttölauman keskellä). 


Neuloin pakettiin Norjalaismyssyn, joka vaati parikseen tumput ja sukatkin. Lankana näissä on Adlibriksen Baby Merino, suosikkilankani tällaisiin ehdottomasti. Myssy on tehty kaksinkertaisesta langasta, tumput ja sukat on tehty yksinkertaisesta langasta. Sukissa on 32 silmukkaa, tumpuissa 28.Tein 68 cm perussetin. Bodyssa on Jujunan Nooa kaavana, housut ovat omamukaelma. Myös tumput on omalla kaavalla. Tumput ovat kaksinkertaista trikoota. Noshin pippuricollege on ihanaa materiaalia! Hillottu pala päätyi jumpsuitiksi Jujunan Hiiopilla. Tein vetoketjuun alavaran, vähän omasovellus, mutta toimi varsin hyvin. 
Toivottavasti paketti toi iloa päivään ja tuleviin päiviin. Ihana pieni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!