torstai 20. elokuuta 2020

Beibet ❤️


Kesä oli varsin vauvarikasta juhlaa. Heinäkuuhun mahtuivat kahdet ristiäiset, joista saimme lisää ihania murusia kummitettaviin. Esittelinkin jo aiemmin yhteisen kummipojan paketin. Päätin valmistaa varsin vastaavan paketin myös miehen toiselle uudelle kummipojalle. 

Pienen söpöliinin pakettiin kääriytyi jumpsuit Noshin pippuricollegesta, body Paapiin vanhoista autoista ja housut Ehtan Universumi-collegesta.

Vanhojen autojen kuosi oli vallan mainio, kun kummisetä on tunnettu Volvoistaan. Pariksi valikoitunut collegetilkku taas on jämä kummisedän hupparista. Ja passaahan ne kivasti yhteenkin.

Bodyn kaava on Jujunan Basic for babies -kaavapaketin Nooa pienin muutoksin: haaran takaosaa on pidennetty hiukan, kuten myös hihoja. 

Jumpsuiteja valmistui lopulta kaksi, sillä leikkasinkin toisen puolen etukappaleet väärin. En raaskinut kuitenkaan heittää niitä tilkkulaatikkoon, eiköhän toinenkin jumpsuit joskus löydä käyttäjän :) Jumpsuitissa on kaavana Jujunan Hiiop.

Toinen kumminmurunen sai viemisinä bodyn ja housut. Bodyn trikoo on Bellabitiltä, housut samaa Noshin pippuricollegea. Myös tässä bodyssa kaava on Jujunan Nooa. 

Kylässä kävi myös pikkuruinen neiti, jolle ompelin rotinoiksi tilkkulaatikosta pikkuiset pöksyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!