torstai 17. kesäkuuta 2021

Housuja maailmalle

Minä - kuten todistetusti varsin moni muukin - rakastaa kuoseja. Valtaosa lapsista myös tykkää väreistä ja kuoseista, ja se näkyykin näistäkin vaatteista. 


Nämä pyynnöstä tehdyt legginsit on ommeltu Ihetehheniltä ostamistani trikoista. Legginsit ovat tuplakokoa ja niiden lahkeensuissa on pitkät käänteet. 


Operaatio tilkkulaatikon tyhjennys alkoi toukokuun alussa ja ompelinkin silloin kasan vaatteita, mutta miten hidasta tuo viimeistely - varsinkin loppusilitys ja kuvaaminen! - voikaan olla. Vihdoin polvenkorkuinen pino tuotoksia on silitetty ja kummilapsetkin saavat viimevuotiseen tapaan kesälomanaloitusyllätyksensä, vaikka auttamatta tänä vuonna myöhässä. 🙈

Tilkkulaatikosta löytyi tämä suloinen rusettitrikoo, josta riitti vielä legginsit kuopukselle. Lahkeisiin tein resorimaiset käänteet, jotta pala riitti pituuden puolesta. 


Pyynnöstä tein baggymaisia housuja. Pöllö ja tiikeri on Ihetehheniltä ostamia trikoita. Samaan syssyyn ompelin myös Pupu Tupuna -tilkun vastaavan mallisiksi housuiksi. 

Vyötäröllä on resori, jonka sisällä on kuminauha. Lahkeissa on pitkähköt resorit. 


Tuossa samaisessa tilkkulaatikon tyhjennysoperaatiossa valmistui kahdet collegepöksyt eräälle pienelle pojulle. Konecollege on Bellabitiltä, musta on harjattua collegea. 


Nuorimmalle kummipojalle tein kesäyllätykseen kolmet collegehousut. Aaltoa ja pyörää oli isommat palat, joten niiden housut ovat varmasti vielä isot, mutta lapsillahan on tapana kasvaa. 

Kuusihousujen etukappale on Kangaskapinalta, takana ja lahkeissa on petroolia collegea. 


Näissä kuminauha on ommeltu vyötärölle kiinni, lahkeissa on resorit. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!