keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Kestoliinoja ja -pikkuhousunsuojia

Tänä keväänä hoitajat ja opettajat ohjaajineen meiltä muistamisena ja kiitoksena kestoliinoja. Tilkkulaatikon tyhjennys on perinteisiä keväänaloituslomia ja vaikka tänäkin vuonna sen - tai siis ne - läpikävin ja lajittelin (isot tilkut, siedettävän kokoiset palat sekä pienet herkut ja kassissa naulassa kestovanulapputilkut) ja teinkin niistä jemmaan pienimmille kummilapsille viemisiä, palat kun ovat pitkälti kokoa pikkuihmiset eikä kuopus meinaa enää mahtua tuohon kategoriaan. Ihmiset, lisää vauvoja, kiitos! 


Lahjoiksi lähti siis rullaksi käärittynä pakettina kestoliinasetti kullekin aikuiselle. Nämä ovat kaksinkertaista trikoota, saumuriompeleella kiinnitettynä. 


Meillä liinoja on käytetty käsien- ja suupielien pyyhkimiseen sekä pöydän kuivailuun - oikeastaan kaikkeen mihin ennen talouspaperia. Käytön jälkeen liinat pestään muun pyykit mukana 60 asteessa ja otetaan uudelleen käyttöön. Ihaniin kuoseihin ovat hurahtaneet niin lapset kuin aikuisetkin. 


Lahjojen lisäksi näitä pyydettiin lisää myös tilauksesta. Jälleenmyynnistä näitä löytyy myös House of organicilta. 


Tilauksesta tein myös kestopikkuhousunsuijia stringinmallilla turvallisen mustana. Näissä päällimmäisena kankaana on trikoo, taustana bambua, jota myös tuplataitos bambua. Kiinnityksenä on kam-neppari. Näistä tulikin palautetta, että ovat miellyttävät ja hengittävät käyttää sekä kuivuvat nopeasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!