tiistai 29. kesäkuuta 2021

Pienten poikien kesävermeet

Tässä kootusti vuorostaan viime aikoina pojille lähteneitä vaatteita. Näitäkin on välistä varsin kiva tehdä, omille kun tekee nykyään varsin tyttömäistä, kun neitien oma makukin on kehittynyt aika tarkaksi. 


Tämä valkopohjainen työkonekangas on yksi suosikkipoikakankaista. Olinkin hankkinut sitä kummipoikia silmällä pitäen jemmaan pätkän, mutta kun kaveri kaipaili siitä pojalleen paitaa, ompelin sen pienelle hurmurille paidaksi. 


Paidan pääntie on ommeltu käsin kääntäen samalla trikoolla ja tikattu sitten peitetikillä. Hihansuissa on pitkät, resorimaiset käänteet, jotta paita palvelee tuplakoossa. 


Samaan tapaan tein hihansuut myös tähän tummapohjaiseen työkonepaitaan, jonka trikoo on Kimmiltä. Loppupalasta sai ommeltua vielä pienet bokserit. 


Myös tämän paidan pääntie on kantattu trikoolla käsin. 


Boksereissa kuminauha on ommeltu vyötärölle. 


Kummipojalle lähti kesälahjana t-paita, jonka dinotrikoo on Kankaiselta. Tämän pääntien kanttarin resorilla kääntäjää käyttäen.


Toisen kummipojan kesälahjana lähti kaksi trikoopaitaa, joiden palat löytyi tilkkulaatikosta. Ihana, kun on näitä pieniä, joille voi hyödyntää näitäkin paloja.


Kummankin paidan pääntie on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen. 


Kaislatarin valkopohjainen traktori riitti kahteen paitaan, kun takakappaleiksi täydensi yksivärisiä. Pääntiet on ommeltu kääntäjällä. 


Myös ruskeasävyinen konekuosi on Kaislattarelta. Näihin kumpaankin yhdistin vihreää yksiväristä. Pääntiellä on Metsolan vihreää resoria kanttina. 


Tilkkulaatikosta valmistui myös parit pienet bokserit kummipojille. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!