perjantai 24. toukokuuta 2024

Huppareita tyttösille


Esikoisen hupparit jäivät pieneksi, joten ompelin talvella pari uutta. Nämä eivät jääkään aivan heti pieneksi, Ottobren kaavat tulivat jälleen todettua reiluksi. Mahtuvatpahan siis ensitalvenakin.


Suuren Harry Potter -fanin hupparikankaiksi valikoitui jo pari vuotta ompelua odottaneet herkut. Silloin tämä sinipohjainen ei herättänyt neidissä aivan yhtä suurta rakkautta kuin itselläni, mutta aika on selvästi tehnyt tehtävänsä. 


Kumpikin college on muistaakseni hankittu Myrtikiltä. Voin tosin olla väärässäkin, muutama vuosi tosiaan väliin mahtuu.


Kummassakin hupparissa on edessä kengurutasku. Huppu on vuoritettu trikoolla ja hihansuissa ja lahkeissa on resorit. Näistä tuli kyllä varsin kivat! 


Myös keskineiti kaipasi kaappiinsa täydennystä, joten ompelin hällekin muutaman hupparin. Tähän kaavassa palasin vanhaan tuttuun, Mekkotehtaan Kahden-huppariin, joka pysyy kyllä lempparinani edelleen.


Tämä riemunkirjava college oli rakkautta ensisilmäyksellä ja siitä onkin trikoossa tulossa neidille myös kesäisempää. 

Ompelin vastaavalla kaavalla hupparin myös toisesta collegesta. En ole aivan varma, oliko tämäkin college Sunnudaylta värikkään tapaan vai Nappinjalta. Kuukuosisestacollegesta valmistui collegepaita hyvän ystävän syntymäpäiväpakettiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!