sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Kevään konserttivaatteet


Tyttäret harrastavat aktiivisesti Keski-Karjalan musiikkiopistossa. Kevään mittaan esiintymisiä oli useampi ja helmikuussa lavalle pääsivätkin pörräämään neljä svengimehiläistä.


Voisi kuvitella - tai ainakin minä kuvittelin - että mustakeltaista raitaa löytyisi helpollakin, mutta ei se ihan näin mennytkään. Lopulta pörröinen raitakangas löytyikin oikein mehiläisen turkkina kankaita.comilta. Kangasta ei kuitenkaan ollut niin paljoa saatavilla, mitä neljään paitaan olisin kaipaillut. Pienellä kikkailulla siitä valmistui kuitenkin neljä pörröistä paitaa.


Isoihin paitoihin hyödynsin Jujunan collegepaidan kaavaa, pieniin käytin peruspaitakaavaa. Hihansuihin, vyötärölle ja pääntielle ompelin mustaa resoria renkaaksi.


Esiintymiseen päälle valikoitui mustat legginsit pariksi ja piipunrasseista askarrellut tuntusarvet pantaan.


Kevään mittaan huilistit ja pianistit yhdistivät taitonsa ja soittivat yhdessä Kissankellot-kokoonpanossa. Omille neideille tein kaikille erinäköisen lilan trikootunikan, kuopus ja tämän kaveri saivat jatkoakin ajatellen samistunikat.


Trikoot tunikoihin ovat Ommelliselta ja Nappinjalta. Tai Lalialta. 🤔


Kaikki tunikat ovat perus-a-linjaisia tunikoita, joissa pääntie on kantattu käsin trikoolla. Hihansuissa on pitkät resorimaiset kappaleet.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!