perjantai 15. elokuuta 2014

Pitkä huppari kertaa kaksi

Anoppi osti keväällä itselleen pitkän hupparin ja tykästyi siihen. Hyvin se hälle sopikin ja siitä se ajatus sitten lähti täydentää hänen vaatekaappiaan parilla vastaavalla hupparilla. Piirsin ostohupparista kaavat, valkkasimme miellyttävän väriset kankaat Kestovaippakauppa.comista (jossa onneksemme sattui vielä olemaan alennuksiakin!) ja saumuri ja ompelukone surisemaan. Tuotoksena kaksi pitkää, puoleen reiteen ylettyvää hupparia, joista reilu huppu, resorit hihansuissa ja päänteillä sekä perinteinen hupparitasku edessä. Vielä yksi, ihana, punainen, harjattu college odottaa erään muunnoksen ompelua, mutta nyt sillä ei ole kiire, kun kaksi on kuitenkin valmiina - sopivasti ilmojen viilennyttyä.

Toinen valmiista huppareista on harmaa, johon tein mallihupparin mukaisesti pääntien eli huppu ei ole keskeltä yhdessä. Valkeat tikkaukset hupun reunassa ja taskun suissa sekä helmassa, tämän lisäksi valkeat nyörit. Piristävät yksiväristä hupparia kummasti.


Lilan hupparin kangas on aivan ihanan värinen ja ihanan pehmeä. Onneksi sitä jäi pikkuisen jäljelle, niin saa pikkuneitikin jotain jämäpaloista. Muuten huppari on vastaavanlainen kuin harmaa, mutta huppu on edestä ristissä. Tähänkin tein tikkaukset valkealla, kuten nyöritkin.Kovasti uusi omistaja tuntui huppareista tykkäävän ja hyvä niin :) Ehkä teen itselleni ja pikkumurusellekin vastaavanlaiset...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!