perjantai 4. syyskuuta 2015

Kaksi virkattua kissaa siskoksille

Meillä ollaan hillittömiä kissafaneja. Isimies ei ehkä aina ole ollut, mutta oli varsin nopeasti kyllä muutettavissa kissaihmiseksi jo kymmenen vuotta sitten vanhempieni lempeällä kissarouvalla, jonka kanssa ystävystyikin varsin hyvin. Tytöt meillä ovat molemmat kovasti omiemme ja muiden kissojen perään - isompi neiti hellempi, pienempi varsin kovakouraisesti.

Kissarakkaudesta päätin tehdä tytöille halittavaksi virkatut kissat. Ohje kissoihin löytyi Garnstudiolta. Ei kissoista aivan samanlaisia tullut kuin ohjeessa, virkkaus ei ole aivan yhtä vahva taito minulla kuin ompelu ja neulonta, joista niistäkin löytyy vielä paljon harjoiteltavaa. Olen vain aina suuntautunut enemmän ompelukoneen pariin ja viime vuosina harjoittanut neulontataitojani - nyt allekirjoitan itsekin sen, että harjoitus tekee mestarin. Harjoitusta lisää siis!

Kissat on virkattu Drops Paris -langasta, joista olenkin jo tehnyt virkattuja ruokianeuletakit tytöille sekä neuletakin äidilleni. Toinenkin neuletakki alkaa olla valmis ja sen esittelenkin seuraavassa postauksessani :) Tykkään kyllä niin tuosta langasta!


Vaikkeivat kissat täydellisiä ole, hyvin kelpasivat siskoksille. Sisällä on vanhan tyynyn vanuja sekä herneitä kangaspussiin laitettuna. Pysyvätpähän pystyssä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!