sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Tervetuloa maailmaan!

Rakas ystäväni sai viikko sitten ihanan perheenlisän, suloisen pienen miehenalun. Kyllä pikkumiestä odotettiin ja syntymää jännättiinkin, vaikka etuajassa herra ilmaantuikin. Vihdoin pääsin antamaan pikkumiehelle ensimmäisen lahjan. Monta vaatetta pikkumiehelle onkin jo valmistunut, kesällä jo ensimmäiset postailin. Näitä pikkuvaatteita vain on niin kiva tehdä ja laittaa tilkut käyttöön, että tuskin jäävät myöskään viimeisiksi.


Bodyn Viljamin puodin pandaa olen jemmannut jo tovin. Kyseinen kaveri ihastui kuosiin ja halusin sen päätyvän heille, mutta kankaan määrän rajallisuuden vuoksi se tapahtui vasta nyt. Yhdistin pandoihin tähtiä ja mustat housut sopivat kaikkien kanssa yhdistettäviksi.

Bodyn kaava on Ottobren (4/13) Warmly wrapped. Sen verran kaavaa muokkasin, että hihansuihin laitoin resorit. Neppareita laitoin myös ohjetta vähemmän.Rintamukseen piti tikkailla sydän, kun onnistuin nappaamaan nepparin väärää kohtaan. Eihän se irti lähtenyt ilman reikää. Sydän paikallaan.Housujen kaava on sovellettu Ottobren Straight stripesista. Molemmat ovat kokoa 62 cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!