torstai 3. toukokuuta 2018

Lettejä

Himoitsin hyvin, hyvin kauan Vimman sateenkaarilettiä. Se oli ennakkomyynnissä tilattavissa vuoden (?) päivät sitten, ja niin pitkään asia kaihersi, että sain sitä käsiini. Ostin kaverin kanssa kolme metriä kyseistä trikoota ja jaoimme sen tarpeidemme mukaan: itselleni halusin ehdottomasti tästä(kin) legginsit ja tytöille myös. Ponilettimetrin ostin myös kaverilta selvä visio kesämekosta mielessäni.


Koska ponilettiä oli rajallisesti, lisäsin siihen mustaa. Riski sinänsä, koska en edes käytä itselläni tai lapsilla juurikaan mustaa. Vaatii valmiina matustelua, mutta ehkä siihen tottuu - toivottavasti! Kaava on Jujunan Mystical -mekkopaketista. Ilmeisesti aika on tehnyt tehtävänsä ja loppuvuodesta piirretty kaava oli jäänyt hieman reiluksi, joten pienensin mekkoa vielä. Täytyy parin pesun jälkeen katsoa, vieläkö on tarve, löysänä tämä mekko ei niin hyvältä näytä kuin visioin. Helma on kyllä ihana!Helmassa on rullapäärme.


Lettilegginseissä omissani kaavana on Koot.fi, lapsilla on Noshit ilman kääntölahkeita. Kuopus sai jouluna kummilta vastaavat, jotein tein seuraavaa kokoa odottamaan. Sen verran näin jälkikäteen ajateltuna olisi voinut taktikoida, että punertavat osat olisivat tulleet eteen, kun nyt ne jäivät pitkälti taakse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!