lauantai 11. huhtikuuta 2020

Noppa ja Nopan perhe


Sain ystävältä ihanan pyynnön, josta ei voinut kieltäytyä. Heidän perheeseensä muutti kaksi kuukautta sitten snautseri nimeltä Benoran ihana Vilkas eli tutummin Noppa. Tutunnäköinen veijari seikkailee myöskin PaaPiin Virkku-trikoossa. 


Kolmesta metristä trikoota valmistui mekko emännälle ja paita ja bokserit isännälle, juniori sai hihattoman topin ja caprit kesää odottamaan. Vielä riitti kangas pariin hiuspantaankin ja ehkä viimeisestä tilkusta joku kaunis päivä väsään vielä rusettiponnarin.


Mekon kaava on muokkaus Jujunan Adalmiinasta. Mekkoa on pidennetty ja kavennettu, pääntietä vähän nostettu.

Paidan kaava on alkujaan yöpaidan kaava. Sen tarkempia merkintöjä en ollut kaavaan tehnyt. Hyväksi kuitenkin vuosien myötä todettu.

Pääntiet kanttasin kumpaankin resorilla peittaria ja kääntäjää käyttäen. Samoin Adalmiinan taskunsuut on kantattu kääntäjällä.
Juniorin toppi on muokkaus Paapiin paitakaavasta. Legginsit on Paapiin Lilja lyhennettynä siihen mittaan, mihin kangasta riitti. Boksereissa luottokaava, Kangaskapinan ilmaiskaava. Vyötärölle ompelin kuminauhan trikoon sisään, tahtovat nuo bokserikuminauhat kovassa käytössä rispaantua.


Topin käänteet on käännetty vain ja tikattu peitetikillä. Pääntietä himpun avarsin alkuperäiseen ja helmaa pidensin. Kädentien yläreunaa suoristin, kun hihoja ei tullut.
Noppa ja Nopan perhe ❤Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!