torstai 16. huhtikuuta 2020

Verhosta laukuksi


Ostin pari vuotta, pari sitten muutaman Muumi-sivuverhon Finlaysonin outletista. Missään vaiheessa en verhoiksi kankaita miettinyt, vaan heti tiesin, että niistä tulee ommeltua yhtä sun toista.

Pääsiäisvapaiden yksin vietetyn parituntisen suruutinkin onnellisena koneella ja sain vihdoin ajoiksi tämän reissukassin. Ei sillä, että reissuja olisi nyt toviin tiedossa, mutta onpahan valmiina nyt, kun tämä poikkeusaika taas helpottaa.


Kaavana kassissa on Mekkotehdas koululaisten tyyliin Treenikassi reippaasti suurennettuna. Sivuissa ja pohjassa on keinonahkaa. Sisällä on Paapiin (onko? Niin vanha pala jo!) puuvillaa. Se ei ihan riittänyt, joten vuorissa on vähän päällimarkiisiakin. Myös sisätaskuvetskarilla on Muumia.


Ihana turkoosi ketju on messuostos Jujunalta. Hihnat ovat entisten ompelijoiden jäämistöä. Hieman epäröin, kestääkö hihnat kovaa käyttöä, mutta vaihdetaan tarvittaessa.


Vähän typerään kohtaan hihnat tuli kiinnitettyä ja ommel meni taskun päälle. Ei onneksi kuitenkaan estä käyttöä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!