tiistai 21. huhtikuuta 2020

Rotinalahja


Saimme pari kuukautta sitten superyllättävää postia. Oli mahtavaa löytää postilaatikosta kauniisti runoiltu kortti, jossa pyydettiin kummiksi! Siis vou! Aikamoinen kunnianosoitus. 

Tuorein murunen syntyi menneenä viikonloppuna. Kun sukupuoli vihdoin selvisi, käärin kankaat jemmoista kainaloon ja vietin tovin, jos toisenkin surruutellen. 

Minulla on tapana muistaa myös isoja sisaruksia, niin myös tälläkin kertaa. Tykkään myös ommella tähän perheeseen menevät lahjat, sillä arvostus itsetehtyä kohtaan on käsinkoskeltavaa - mikä sen parempi palaute, kun nähdä diy-vaatteet käytössä kerta toisensa jälkeen. Iso kasa kuopuksen vaatteita onkin matkustanut heille suoraan ja kiertoteitse - aika mahtavaa.


Ihana, suloinen minimiehenalku sai meiltä lahjaksi jumpsuitin, kaksi bodya, housut ja tumput.

Jumpsuit on ommeltu Jujunan Hiiop-kaavalla, sillä aidolla ja alkuperäisellä. Pörröcollege on alkujaan Kangaskapinalta, mutta jo kauan sitten hankittu: 3-vuotiaalla omalla kuopuksella oli samanlainen haalari 56 cm koossa. Voih.

Tämä jumpsuit on kokoa 62 cm. Resorit ovat pitkät.


Bodyissa on kaavana Jujunan Nooa-body. Kolme pientä possua on yksi vanhimmista kankaistani, rakkaudella jemmattu. Siihen mätsäsi hyvin Metsolan resori. Tilkusta valmistui vapaalla kädellä leikatut tumput.


Toinen body valmistui timanteista, onhan pikkuinen varsinainen timantti itsekin.

Jujunan Niklas-housukaavaa vähempi saumaiseksi muokaten ompelin raitapöksyt. Näissä on vain takasauma ja toki vyötärö- ja lahjekappaleet erillisenä.Isosiskoille ompelin Paapiin Myyry-kaavalla flamingokuosiset trikoopaidat. Tämä trikoo on Eurokankaalta. Resori on Metsolan.Isompi isoveli sai paloautopaidan, jonka kaava on myös Paapiin Myyry. Myös tämän resori on Metsolaa.
Tuore isoveli sai housut, joiden kaava on myös muokattu Jujunan Niklaksesta. Minusta tämä trikoo on ihana ja siksi sekin on jemmattu yhtä kauan kuin kolme porsasta.
Tein vielä mukaan äidille muutamat kestoliivinsuojat, joissa päällä on PUL-kangasta, toisella puolen coolmaxia ja välissä kaksikerrosta froteeta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!