lauantai 30. tammikuuta 2021

Isompaa vaatekokoa

Tämä postaus on odottanut vuoroaan jo pienen ikuisuuden. Osa näistä perusvaatteista - siis parhaista käyttövaatteista - on ommeltu loppukesästä ja ai että, miten ihanasti aurinko kuvissa paistaakaan. Ihan mieletöntä, että kohta tuo valo alkaa taas näkyä. Aurinko ❤️

Nämä vaatteet ovat omille neideille, lähes poikkeuksetta esikoiselle, jonka kaappi tuossa vaiheessa kaipasi täydennystä. 


Tämä ihana Tiikeri-trikoo on Unelmankilta. Tiikerit ovat meillä kovin in 👍 Perustunika ei ylimääräistä kaipaa. Pääntie on kantattu käsin samalla trikoolla. 


Nappinjalta hankitusta koalasta ompelin myös vastaavan tunikan. Tämän pääntien ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen. 


Sukissa-joustocollegesta ompelin esikoisen peruspaidan, jonka pääntie ja hihansuut on ommeltu resorilla kääntäjää käyttäen. Sen verran ohutta collegea, että sitä saattoi käyttää trikoon tavoin. 


Kesäinen kuva löytyi keskimmäisen perhospaidasta. Myös tämän pääntie ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen. 


Bellabitistä ostetusta kissatrikoosta tein kissafanille tunikan. Tämä onkin ollut kovassa käytössä! Ja onhan sieltä löydetty niin omat kuin tuttujen kissat. 


Ikuisuus sitten Kangaskapinalta ostettu pörröcollege päätyi pidemmänmallin huppariksi esikoiselle. Kaava on muokkaus Ottobrestä löytyneestä kaavasta. Seuraavaksi tarve normaalipituiselle hupparille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!