sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Sydäntalvi ja Serenity

Nyt teen jälleen poikkeuksen ja postaan varsin tuoreeltaan tämän viikonlopun ompelukseni. Pääsin nimittäin jo tänään kuvailemaan ihanan Riinan kanssa. 

Vaikka olen henkeen ja vereen kesäihminen, kauniit, lumiset puunoksat innostivat ja rohkaisivat vihdoin leikkaamaan ihanan Nuppuprintin Sydäntalven. Kaavaksi valikoitui Paapiin Klara. Tykkään mallista kovasti, joten tein samaan syssyyn myös okransävyisen Ehtan Serenityn mekoksi. 

Serenity on toteutettu kaavan mukaan: hihanpituus on kaavan mukaisesti, kuten myös taskut. Sydäntalveen käänsin taskut toisinpäin, lähinnä ulkonäkösyystä, mutta totesin käytettävyyden takia taskujen olevan parempi oikeinpäin - kestää tavarat paremmin matkassa mukana. 

Pääntien kanttasin käsin samalla trikoolla. Hihansuihin ja helmaan tein käänteen, jonka tikkasin peitetikillä. 


Sydäntalvessa on monia värejä ja jälkikasvulla onkin mekot sinisemmästä. Myös itselleni satuin kyseisellä värityksellä mekon löytämään kirpparilta. Musteenvärisellä pohjalla tein loppuvuodesta esikoiselle esiintymispaidan, mutta tarkoituksena on tehdä triolle tunikan myös tästä värityksestä, sillä tämä alkuperäinen on ehkä kuitenkin oma suosikkini, vaikkei sininen omiin väreihini pääasiassa kuulukaan. 

Kukkia talven keskelle. Hetki vielä ja sitten on kesä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!