torstai 14. tammikuuta 2021

Vauvanvaatepläjäys

Tässä jättipostaus aiheesta vauvojen vaatteet. Postaamattomien kuvien kansio tulvii jälleen, joten yritän ajan sallimissa puitteissa tehdä muutaman jättipostauksen. Aloitetaan vauvanvaatteista, nämä ovat aina yhtä söpöjä ja mukavia valmistaa. 


Miehen kummipojan pakettiin tein pari body ja housut -settiä. Kaveri on vielä sen verran pieni, ettei varmaan valittanut vaatepainotteisesta paketista. Tämän vihreän työkonesetin kangas on Paapiin Työkoneet. Tykkään itse tästä kuosista kovasti. 


Toinen paketin setti on Mutturallan ketusta. Tämä trikoo onkin jo vanhempi, aivan ihanan pehmeää trikoota. Mutturallan kaikki kuosit ovat kyllä varsin mainioita. Settiin ompelin pariksi harmaat collegehousut. 


Yhteinen, yhtä pieni, kummipoika sai myös Mutturallan kettuja, mutta raitaan yhdistettynä. Housut on collegea, joka on Kangaskapinan harjattua collegea. 


Samaiselle muruselle tein Paapiin bodykaavalla Paapiin robottitrikootilkusta oranssiin pilkkuun yhdistäen bodyn ja legginsit. 


Vielä mukaan meni puuvillatrikoinen autobody. 


Kokeilin ommella Ainoan Metsänväki-rompperia collegen lopuista. Tulikin varsin söpö, joten myös tämä päätyi kummipojan lahjaan. Lahkeensuiden kuminauhat tikkasin kokeeksi kiinni kankaaseen ja tikkasin peittarilla. 


Tein myös toisen romperin Mereenin trikoosta. Tässä ompelin kaikki kappaleet samasta kankaasta. Lahkeensuut tein ohjeen mukaisesti eli kuminauhat liikkuvat vapaasti. Näissä kuvissa rompperi on vielä ilman neppareita. 


Kummityttöni sai jo aiemmin pöllötilkusta ommellut housut. Vähän piti takakappaletta jatkaa yksivärisellä. 


Eräs ihana pikkumussukka sai joululahjana prinsessabodyn sekä Klompelompe-kirjan ohjeen mukaan neulotun pupumyssyn. Myssyn lankana Dropsin Baby Merino kaksinkertaisena. 

Prinsessatrikoo on Kangaskapinalta. 


Tämä Metsolan pupucollege on IHANA. Siitä ompelin jumpsuitin. Aika huippua, kun samaapupukuosia on myös resorilla. Voi kun tätä saisi joskus lisää. Tahtovat mennä niin kovin nopeaan. 

Hupussa on lilaa trikoota. Reisissä on taskut.


Eräs kollega jäi mammalomalle, joten muistimme häntä ja tulevaa pikkuista setillä. Värikäs unisex-setti ja kärpässienen punaiset pilkut pöksyissä. 


Toinen pikkuinen sai rotinalahjaksi tätä kauan hillottua trikoota (Verson puodinko?) kietaisubodyna yhdistettynä Marimekon trikoosta ommeltuihin puolipotkareihin. Tästä setistä tuli kyllä mahdottoman söpö. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!