lauantai 23. tammikuuta 2021

Taida Design - Tuijotus ja Creepy-crawlies

Blogiyhteistyössä Taida design, kankaat saatu.

Ihana Taida design suunnitteli upean kissakuosin, joka kolahti kyllä aivan heti. Tällaisessa kolmen kissan taloudessa kuosista etsittiin heti oman talouden karvapallerot ja pienellä mielikuvituksella ne löytyivätkin Tuijotus-trikoosta nopeasti. Tuo punainen kissa on aivan ihana! 


Esikoinen on suuri kissafani, joten oli selvää, että hän sai kankaasta itselleen tunikan. Tämä kangas on niin upea tällaisenaan, ettei kaivannut mielestäni mitään erikoisuuksia. Olen varma, että tästä tunikasta tulee suosikki. 


Tunikan lisäksi tein nukelle samistelutunikan. Esikoinen sai myös tuubihuivin sekä pipon. Viimeisistä tilkuista ompelin kestoliinan sekä vielä sain kikkailtua kuusi kestovanulappua. 


Tunikoiden pääntiet ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen.  Helmassa on käänne, joka on tikattu peitetikillä. 


Pipoon jouduin lisäämään mustaa trikoota sisäpuolelle. Pipon reuna on tikattu peitetikillä, ettei musta vilku käytössä. Tuubihuivi on kaksinkertaista, kuosillista trikoota. 


Kivasti lappuihin sattui tuijottajat ainakin toiselle puolelle. Liinasta tuli vähän tehtailemaani pienempi, mutta en voinut jättää palaa hyödyntämättä tähän käyttöön. Näissä kestotuotteissa on kaksinkertainen trikoo sekä yhdistävä saumuriommel. 


Sain Taida designilta myös Creepy-crawlies trikoota, jossa seikkailevat erilaiset ötökät joutuen suurennuslasin alle. Alunperin aioin tästä paidan kummipojalle, mutta tämä menikin omalle keskimmäiselle. Värit ovat tässä paidassa tosi kauniit hauskan kuosin lisäksi. 


Pääntie ja hihansuut on kantattu Metsolan vihreällä resorilla. Helmassa on käänne, joka on tikattu peitetikillä. 


Nämä kankaat löytyvät Taida designin verkkokaupasta. Ötökät ovatkin juuri alessa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!