maanantai 22. helmikuuta 2021

Colleget

Nyt alkavat vihdoin olla postattava viimeiset menneen vuoden ompeluskuvat. Vielä muutama yksittäinen löytyy, mutta pikkuhiljaa on mahdollista päästä käsiksi tuoreisiin juttuihin toistuvasti. 

Kädentaitavien joulukalenteri oli mukava, uusi juttu itselle tuoreena sivutoimisena käsityöyrittäjänä. Olinkin hyvin otettu, kun minua pyydettiin mukaan, eikä minua lopulta tarvinnut juuri houkutellakaan mainioon joukkoon. 

Taida Designin kanssa olemmekin tehneet yhteistyötä säännöllisesti. Joulukalenterissa teimmekin runsaasti yhteistyötä ja kaikki luukkuni tuotteet oli ommeltu hänen suunnittelemistaan kankaista. Myös jouluaaton oman sivun arvonta, Ainoalan Blokki-kaavalla ommeltu pesukarhupaita on tehty Taida Designin collegesta.


Tämä kuosi on aivan ihana. Tätä onkin odottamassa keltaisena omaa neitiä. Tästä paidasta tuli myös todella kiva! Tuo helma ja kaulus tuo kivaa ilmettä muuten perusvaatteeseen. Tämä täytyy kyllä tehdä mahdollisimman pian itsellekin. 


Kuusivuotias kummipoika tykkää dinosauruksista, aivan kuten kumminsakin. Hän sai menneenä jouluna dinohupparin, jonka collegesta tykkään kovasti ainakin itse. Kangas on Nappinjalta, kaava sen sijaan Jujunan hupparikaavapaketista. Huppari itse on eri kaava, kuin josta olen taskut napannut. Hupussa on leveäraitaista viskoositrikoota. 


Oma esikoinen sai ikuisuus sitten Kangaskapinalta hankitusta pörröcollegesta pidemmänmallisen vetskarihupparin, jonka kaavan muokkailin Ottobren kaavasta.


Nappinjan batman-teemainen college päätyi koululaisen collegepaidaksi jouluna. Peruspaita ei kummempaa kaipaa, kuosissa on tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan liikaa. 


Ekaluokkalainen kummipoika sai samasta collegesta housut. Koska taskut ovat ehdottomat, lisäsin ne sivuun. 

Myös isompi koululaisneiti sai joululahjaksi collegehupparin, jossa on Lillalumin Jasu-kaava. Koululaiselle tein yksiväristä, tulevaisuudessa Silhuette tuo näihinkin rajattomat mahdollisuudet. En malta odottaa! 


Bestis sai synttärilahjasta pitkän hupparin, jonka college on harjattua Kangaskapinan collegea. Huppua en vuorittanut ja sivuista löytyy kaarimaiset pussitaskut. 


Kangaskapinan sinapinsävyisestä collegesta ompelin jo syksyllä Jujunan Hidden treasure -collegehousut kummipojalle koulutielle ja samalla omalle esikoiselle collegelegginsit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!