perjantai 19. helmikuuta 2021

Naisten yläosat

Viime vuoden puolelta on postaamatta läjä naisten yläosia. Tässä ensimmäisenä ihanasta Nappinjalta tilatusta collegesta tehty hupparitunika. Hupparissa on sivussa tilavat kaaritaskut. Hihansuissa ja helmassa on resorirenkaat. Kaikki hupparin kankaat on tilattu Nappinjalta. 


Käly kuuluu Starwars-faneihin, joten ompelin hälle joululahjaksi oloilusetin, jonka trikoot on ommeltu Kangaskapinan digiprintistä. Settiin kuuluu legginsit ja lopusta paitasen mukaan, miten loppupala riitti. Paidassa on vajaamittaiset hihat ja helma on tehty saman kankaan kaitaleella. 


Joululahjaksi pyydettiin kukkakuosista trikootunikaa. Myös tämä trikoo on Nappinjalta. Tunikassa on vajaamittaiset hihat, sivussa kaaritaskut ja pääntie on toteutettu alavaralla. 


Ehtan Serenitystä ompelin myös ystävälle perustunikan. Myös tämän pääntie on toteutettu alavaralla. 


Ommellisen Huomaa mut! -trikoosta sai koulunkäynninohjaaja asennetta työpäivään. Tässä myös pääntie on toteutettu alavaralla. Sivuissa on taskut, joiden suut on huoliteltu myöskin alavaralla. 


Myös tämä ihana Ommellisen Kaarna on tehty perustunikaksi vajaamittaisilla hihoilla. Myös tässä pääntiellä on alavara. 


Nappinjan Partystä valmistui samistelusetti äidille ja tyttärelle. Äidin tunikassa on resorikantatut kaaritaskut ja vajaamittaiset hihat, tyttärellä perus a-linjainen tunika. 


Kummassakin tunikassa pääntie on kantattu resorilla kääntäjää ja peittaria käyttäen. Lapsen tunikassa myös hihansuissa on resorikanttaus. 

1 kommentti:

  1. Hienoja ompeluksia! Postauksesi innostaa ompelukoneen ja saumurin ääreen 😊👍

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!