keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Pienen pojan nukenvaatteet

Sain toiveen tehdä eräälle pikkumiehen nukelle vaatteita, niin on omaa vauvaa mukavampi hoitaa vauvasisaruksen hoidon ohessa. Nukke oli 30 cm pitkä, joten käytin mallina meidän omaa 32 cm nukkea, sillä mitat olivat kuitenkin aika lähelle toisiaan. 


Olen lajitellut tilkut koon mukaan ja tuolta "nukenvaatetilkkulaatikosta" löytyikin varsin passelit kankaat tähän tilaukseen. 


Tein nukelle traktorikuosisen paidan ja siihen sopivat vihreät kesähousut. Kohdistamisen mahdollisuudet ovat tilkuissa rajalliset, mutta edes traktorin renkaat mahtuivat paitaan. Traktorikangas on KaislaStarilta, housujen luultavimmin Kangaskapinalta. 


Nukelle toivottiin mekkoa, johon valitsin Paapiin vinoraidan. Sen verran naftisti tilkkua kuitenkin oli, ettei helmasta tullut kovin pitkää, joten huolittekin sen rullapäärmeellä. Hihansuiden ja pääntien resorin ompelin tasona. 


Tämä traktorikangas on aivan ihana. Tein jumpsuitin resorikantit kääntäjällä ja ompelin siihen vetoketjun. Tein vielä pipon samasta collegesta, jonka reunassa on resoria, jotta se pysyy päässä. 


Tulipa söpöt! Vaikka itse sanonkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!