torstai 7. tammikuuta 2016

Lahjokääröistä raitaehtaa bestikselle

Koska tänä vuonna päätin tehdä lahjat mahdollisimmat pitkälti ja joustavamateriaali tällä hetkellä on ominta, päätin tehdä bestikselleni mekon Ehtan kaavalla. Olemme niin samaa kokoa, että uskalsin projektiin lähteä, kelle tahansa ei vaatetta uskaltaisi tehdä. Sen verran hyvin myös kuvittelen kaverini maun tuntevan, että uskalsin valita hänelle tunikan kankaaksi raitaa: raitaa keltavalkoisena ja raitaa sinvalkoisena.

Näitä tunikaa ja mekkoa tehdessä kantinkääntäjä oli vasta kotiutunut, joten oli mukavaa kokeilla sitä myös näihin. Niinpä keltaraidalliseen tuli myös taskut. Sinisestä tuli sellainen, mihin kangas riitti. Kumpikaan ei täysin kaavan mukainen ole, sovelluksia enemmänkin.

Tämä toinen löytyi muutama päivä takaperin samaisen ihmisen synttäripaketista. Pahoittelen kuvien ryppyisyyttä. Ihan hirveää työtä en siloisuuden eteen tehnyt, kun pakkasin ne kuitenkin samantein lahjakääröön matkalle Suomen toiselle puolen.


Tähän tunikaan tein kanttaukset myös hihansuihin, joissa lastenvaatteissa ainakin on niin. Täytyykin kysellä käytössä, ovatko hyvä juttu. Hihat ovat vajaamittaiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!