perjantai 15. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 ensimmäiset sukat

Pistin vuoden ensimmäiset sukat puikolle heti vuoden vaihduttua ja kolmea päivää myöhemmin valmistuivat nämä vihreät Novitan seiskaveikasta neulotut pitsisukat. Kuvion nimeä en tiedä, mutta jos joku tietää, mieluusti sen kuulisin. Kuvion löysin FB:n sukkaryhmästä. Kokeilin tehdä kantapäähän ristiinneulotun kantapään, ikinä ennen kun en ole tehnyt ja ihastellut vain. Kantapää tehtiinkin aivan eri tavoin, mitä olisin lähtenyt kokeilemaan ilman ohjetta. 

Lankana sukissa on tosiaan Seiskaveikka ja puikkokokona 3,5 mm. Ehkä minun käsialallani saisivat nämä sukat olla joko nalle tai puikkokoko kolmonen. Eivät ne jalasta tipu, mutta eivät ne tiukatkaan ole. Sitten jos sukat löystyvät käytössä, niin sitten voivat ainakin siroon jalkaan olla reilut. Koko oli muutenkin enemmän 39 kuin 38, 38/38 näissä taitaa ohjeena lukea. Riippuuhan se kovin käsialasta.

Nyt olen kovin ihastunut Niina Laitsisen sukkamalleihin saatuani Maariatkin tehtyä. Aivan pakko ostaa sukkakalenteri, sillä Soulmatesit on minunkin saatava puikoille muista malleista nyt puhumattakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!