torstai 4. helmikuuta 2016

Boksereita kertaa seitsemän

Ompeluryhmissä oli viime vuoden puolella villitys ommella miesväelle boksereita. Kutkuttava ajatus se olikin jo ihan siksi, etten ole moisia koskaan edes ajatellut tekeväni. Päätinkin sitten salaa leikellä eräät miehen bokserit ja paketista löytyi kolmet bokserit (näistä kuvat lopussa). No, ne bokserit eivät istuneet aivan toivotulla tavalla.. Koko homma ketutti niin, että en puoleentoista kuukaukeen koskenutkaan bokserikumppareihin ja -kankaisiin uusiksi.

Nyt aikaa oli kulunut tarpeeksi ja leikkelin toiset bokserit, joiden tiesin olevan käytössä suositut. Ainahan sitä yhdet raaskii tehdä, kun tilalle saa useammat ;) Niinpä leikkelin ja ompelin niiden perusteella vuosipäiväksi kolmet bokserit: Avatar, Minionit ja supersankarit. Mies tokasi ensin, että millä lastenkuoseilla olen väsännyt, mutta näyttivät ne hymyissä suin silti kaappiin päätyneen ja käyttöönkin. Ihan törkeän kivat minusta! Joten lisää on tiedossa. Olisi kyllä ihan älyttömän kiva kokeilla myös naistenkaavaa, joten täytyy etsiä aikaa siihenkin. 
Tytöllehän olen yhdet jo kokeillut, mutta nyt kummipoikakin pääsi testaamaan boksereita. Noshin siilikangas taipui söpöiksi boksereiksi koossa 104 jostain Ottobrestä, mutta hurjan isot ovat kyllä kyseistä kokoa käyttävälle. Täytyy siis innostua jossain vaiheessa tekemään toinenkin testikappale.

Tässä vielä nämä jouluiset. Käytössä ovat, mutta eivät mukavuudeltaan täysiä 10 pistettä saa. Sääli, kuosit olivat niin kivat..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!