maanantai 8. helmikuuta 2016

Oransseja Pioneja

Tammialeista tarttui myös Ainolan Pioni-kangasta sen verran, että siitä sai taas uuden hupullisen Ehtan. Tykkään kyllä ihan hirmuisesti tästä kaavasta. Tänään minulla oli päällä Ruskamekosta hupulliseksi väännetty huppari, mutta täytyy kyllä myöntää, että Ehta vie pisteet kotiin. Ruska on mukava mekkona ja näin, mutta hupullisena ja paksummasta kankaasta tehtynä Ehta on ehdoton valinta.

Tämä kangas on ihana. Aluksi mietin sitä liian levottomaksi, ehkä jopa liian retroksi, mutta njää, ihan minun makuuni. Hupun vuoritin oranssilla trikoolla, samaa laitoin taskuihinkin. Hihansuihin laitoin pitkät resorit ja helmaan myös. Resori lörpsähti jonkin verran heti ensimmäisellä käyttökerralla, joten saa nähdä, fiksailenko sitä myöhemmin. 

Huopikkaat odottavat suutarilla käyntiä, kumipohjia en vielä ole päässyt kyselemään. Kuivuttuaan näistä tuli kyllä aivan superit. En aio suoristaa ruttuja varresta, mutta päässä muhii jo ajatus seuraavista Dropsin lankaa käyttäen ja ehkä neulahuovuttaen koristuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!